Js Sportmassage, oplossingsgericht behandelen door MEER dan massage alleen!!! 

(Sport)massage


"Niet alleen voor sporters maar voor IEDEREEN !!

Oplossingsgerichte massage!!"


(Sport)massage zorgt zowel voor ontspanning als voor activatie van de spieren en stimuleert de bloedsomloop waardoor je jezelf fitter, energieker en meer ontspannen voelt. Zowel lichamelijk als geestelijk.


95% van mijn klanten die komen voor een sportmassage zijn "niet-sporters" en komen vooral bij problemen van een stijve nek, schouders of pijnlijke rug (zowel boven- als onderrug).


Na de behandeling met chiro-therapie en/of mylogenics (active muscle release technique) zorgt massage ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd. Minder spierpijn, verlichting en bespoediging het herstel van de spieren als resultaat.


Voordelen van massage zijn dat het je weerstand verhoogt, je bloedsomloop verbetert en je er dieper door slaapt. Je voelt je gelukkiger als je lijf beter functioneert, je concentratie wordt er beter van en het heeft een positief effect op stress en vermindert de klachten.


We vragen zoveel van onze lijven in de huidige maatschappij, daarom is het zo belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen,

en voorkomen is beter dan genezen !


MASSAGE HELPT !!Chiro-therapie
Mylogenics (active muscle release technique)
Home


E-mailen
Bellen
Map